Motoros taxi: egyenmellénybe öltözött motorosok repítenek el bárhova, mint ahogy Thaiföldön szinte mindenhol. Olcsó és gyors, bár csomagokkal nem ajánlott.

Tuk-tuk: Ao Nang-on rengeteg tuk-tuk található, rájuk igaz leginkább, hogy előre kell megegyezni az árban.

Taxi: Hétköznapi autóknak tűnnek. A TAXI táblát csak akkor teszik az autó tetejére mikor kuncsaftra várnak. Reptér-Ao Nang általában 600 baht.

Reptéri busz: Minden járat érkezésekor busz indul a reptérről. Klimatizált, de nem mai buszok és a főúton bárhol le lehet róluk szállni. Reptér-Ao Nang 150 baht.

Songthaew (ejtsd: sonteo): jelentése: 2 sor. Iránytaxik, melyek inkább két padsoros kis teherautók. Meghatározott útvonalon mozognak egész nap és bárhol fel illetve le lehet szállni. Ha meglátnak egy turistát az út mellett sétálni, akkor lassítanak és dudálnak. Thaiföld "tömeggközlekedése".

Motor bérlés: az egyik legszabadabb módja a közlekedésnek, bár egy kis tapasztalat és helyismeret, valamint fokozott elővigyázatosság nem árt! Thaiföldön kötelező a bukósisak használata és a nemzetközi jogosítvány a motorbérléshez (elméletben). Gyakorlatban nem kérnek semmit, csak az útlevelet veszik el a kölcsönzés teljes időtartamára. Napi bérleti díj: 150-200 baht, ami sehol nem tartalmazza a biztosítást, tehát minden kárért felelnünk kell, ami a motoron keletkezik.

Autó bérlés: ehhez már elkérik a nemzetközi (vagy thai) jogosítványt. Általában automata váltós gépkocsit érdemes bérelni, mert épp elég megszokni a baloldali közlekedést, nemhogy még a balkezes váltással is bajlódni kelljen. Napi bérleti díj szezontól függően 800 baht-tól.

Long tail boat: a környező szigetekre, partokra ezekkel a tradícionális fa csónakokkal lehet eljutni az egyik legélvezetesebb, de biztos, hogy nem a legcsendesebb módon. Meg kell várni, míg a csónak megtelik utasokkal, ami általában 8 főt jelent. Pl. Ao Nang-Railay: 100 baht/fő. De kibérelhetjük akár egész napra is, és akkor oda visz, ahova csak akarjuk...
Közlekedés Ao Nang-on és KrabibanHU/ DE/ EN