Masszázs: Thaiföld méltán híres a masszázsról. A jól ismert thai masszázs mellett még számos különböző változat közül választhatunk. Pl. olajos, aromaterápiás, tejes, arc-, talp- vagy nyakmasszázs... Kihagyhatatlan, és az otthoni árakhoz képest igen olcsó. Thai masszázs 1 óra már 200 baht-tól.

Kobra show és majom iskola: 2 órás show, ahol 30 különböző kígyófajt ismerhetünk meg, közte a méltán híres/hírhedt Királykobrát. Ebből itt található Thaiföldön a legnagyobb, közel 6 méteres! Bátrabbak a nyakukba is vehetnek egy hatalmas pitont. A kígyók után a majmok is megmutatják, mit tanultak az iskolában.

Főzőtanfolyam: ahol megismerhetjük a thai konyha fortélyait, alapanyagait. Szakavatott segítőkkel saját magunk készítjük el az általunk választott ételeket, majd természetesen meg is esszük, amit főztünk. Ezután már gyerekjáték lesz otthon elkápráztatni az ismerősöket Tom Yum-mal vagy Pad Thai-jal.

Natin spicy garden: egy holland nyugdíjas patikus valósította meg álmát ebben a kertben. Célja, hogy megismertesse az emberekkel az asztalon lévő egzotikus fűszerek, gyümölcsök eredetét, fejlődését, felhasználási módjait. Személyesen vezeti körbe a vendégeit, hogy megmutassa nekik, hogy néz ki a chili, vanília, kakaó, kávé, rambután, kesudió, bors, szezám, gyömbér, kurkuma és még sok-sok más érdekes növény. www.natinspicygarden.com

Fish spa: az édesvízi doktorhal (garra rufa, magyarul piros szívogató márna /Cyprinion macrostomus/) sokféle bőrproblémára nyújt megoldást. Egy kis doktorhalakkal teli akváriumba kell helyezni a lábunkat pár percre, ahol a halak lecsipegetik az ember lábáról a beteg, elhalt hámréteget. Különleges élmény.

Gastropod fossil - kagylótemető: Ao Nang-tól pár percre Ao Namao-n található ez a különleges hely, ami több millió évvel ezelőtt egy édesvízi mocsár volt. A mocsár eltűnt, de a benne élő kagylók tetemei rétegesen most is láthatóak. Csak 2 másik ilyen lelet létezik a Földön. Érdemes apálykor érkezni, hogy láthatóak legyenek a rétegek.
Programok Ao Nang-on
HU/ DE/ EN